Ένωσης Επιστημονικού Προσωπικού του Γ.Ν.Α. «Ο Ευαγγελισμός»

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο του Εκπαιδευτικού Προγράμματος της Ένωσης Επιστημονικού Προσωπικού του Γ.Ν.Α. «Ο Ευαγγελισμός» θα πραγματοποιηθεί, την Τρίτη 12 Μαρτίου 2024 και ώρα 18:00, το Κλινικό Φροντιστήριο – Webinar με θέμα: «ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ», με ελεύθερη συμμετοχή.

Επισυνάπτονται το Πρόγραμμα και το Έντυπο Δήλωσης Συμμετοχής.
Πληροφορίες: https://www.evaggelismos-hosp.gr/index.php/ekpaideftika-programmata-0epistimonikon-tmimaton/klinika-frontistirio-zoom-2024

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ – ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ WEBINAR:
Σας ενημερώνουμε ότι το Κλινικό Φροντιστήριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω Zoom. Οι οδηγίες-κωδικοί σύνδεσης στο Zoom, θα αποσταλούν εγκαίρως, σε όσους δηλώσουν συμμετοχή στη Γραμματεία της Ε.Ε.Π.Ν.Ε., αποστέλλοντας το Έντυπο Δήλωσης Συμμετοχής ηλεκτρονικά στο e-mail: [email protected], μέχρι την ημέρα διεξαγωγής της εκπαιδευτικής συνεδρίας και ώρα 1μμ.
Δωρεάν παρακολούθηση – Δήλωση συμμετοχής με e-mail στη Γραμματεία της Ε.Ε.Π.Ν.Ε. (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).
Χορήγηση e-πιστοποιητικών παρακολούθησης με Μόρια (ΠΙΣ)
(απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή του e-πιστοποιητικού είναι η παρακολούθηση του συνολικού χρόνου της εκδήλωσης και η συμπλήρωση του Εντύπου Αξιολόγησης).
Πληροφορίες – Εγγραφές – Έντυπο Δήλωσης Συμμετοχής: https://www.evaggelismos-hosp.gr/index.php/ekpaideftika-programmata-epistimonikon-tmimaton/klinika-frontistirio-zoom-2024
*Οι εκπαιδευτικές συνεδρίες μαγνητοσκοπούνται και το υλικό αναρτάται στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Π.Ν.Ε., στο site του Νοσοκομείου, για on demand παρακολούθηση.

Shopping Basket