Αίτημα του ΓΝ Καλύμνου για συνεργασία με επικουρικό ή ιδιώτη ιατρό ειδικότητας νεφρολογίας

Η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Γ.Ν.-Κ.Υ. ΚΑΛΥΜΝΟΥ «ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΕΙΟ», λειτουργεί αδιαλείπτως από το 2001 έως σήμερα. Εκτός από τους νεφροπαθείς της Καλύμνου αποτελεί επιλογή και ασθενών γειτονικών νησιών λόγω της υψηλής και εξατομικευμένης φροντίδας που παρέχει. Δέχεται επίσης δεκάδες αιτήσεις φιλοξενίας τουριστών νεφροπαθών κατά την καλοκαιρινή περίοδο, Χριστούγεννα και Πάσχα.

Το Γ.Ν.-Κ.Υ. ΚΑΛΥΜΝΟΥ «ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΕΙΟ», ζητά τη συνεργασία με έναν/μια επικουρικό/ή ή ιδιώτη Ιατρό με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών, ειδικότητας Νεφρολογίας, ο/η οποίος/α θα ενσωματωθεί στην ιατρική ομάδα του Νοσοκομείου.

Επιθυμητή ημερομηνία έναρξης της συνεργασίας, άμεσα.

Με την παράκληση να γνωστοποιηθεί στα μέλη σας, ώστε εάν υπάρξει ενδιαφέρον να ακολουθήσει επικοινωνία στο τηλέφωνο: 2243361928, 2243059034, 6973695029.

Shopping Basket