15η Ηπατο- Γαστρεντερολογική Εκδήλωση, 22-24 Σεπτεμβρίου 2023, Ξενοδοχείο DuLac, Ιωάννινα

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Με μεγάλη χαρά και τιμή σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση της 15ης Ηπατο- Γαστρεντερολογικής Εκδήλωσης στις 22-24 Σεπτεμβρίου 2023 στα Ιωάννινα.

Η φετινή συνεδριακή εκδήλωση αποτελεί συνέχεια της αξιόλογης εκπαιδευτικής προσπάθειας του Ινστιτούτου Εσωτερικής Παθολογίας και Ηπατο-Γαστρεντερολογίας με στόχο την επιμόρφωση των ειδικών ιατρών στις σύγχρονες επιστημονικές και κλινικές εξελίξεις στο αντικείμενο της Ηπατολογίας και Γαστρεντερολογίας. Η φετινή Διημερίδα αφορά τόσο εξειδικευμένα θέματα Γαστρεντερολογίας και Ηπατολογίας, όσο και γενικότερα θέματα που ενδιαφέρουν τον γαστρεντερολόγο, τον παθολόγο, το γενικό γιατρό αλλά και το γιατρό κάθε ειδικότητας που αντιμετωπίζει ασθενείς με νοσήματα του πεπτικού συστήματος.

Η θεματολογία θα περιλαμβάνει τα νεότερα στοιχεία με απλό και κατανοητό τρόπο και με κλινική κατεύθυνση, ώστε να ενισχυθεί η γνώση και οι κλινικές ικανότητες στους νοσοκομειακούς και ιδιώτες ιατρούς. Οι παρουσιάσεις θα έχουν φροντιστηριακό χαρακτήρα και θα γίνουν από εξειδικευμένους ομιλητές.

Η παρουσία όλων σας μας τιμά και συμβάλλει καθοριστικά στον εκπαιδευτικό χαρακτήρα της Εκδήλωσης, δίνοντας κίνητρο σε όλους εμάς να συνεχίζουμε αυτή την επιστημονική προσπάθεια.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε στα πανέμορφα Ιωάννινα.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής,
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΙΝΕΠΗΓ

Δημήτριος  Χριστοδούλου
Καθηγητής Γαστρεντερολογίας
Διευθυντής Γαστρεντερολογικής Κλινικής
Τμήμα Ιατρικής, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Shopping Basket