ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΜΣ "Μεταβολικά Νοσήματα των Οστών" ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΚΠΑ

Εκ μέρους του Διευθυντή του ΠΜΣ «Μεταβολικά Νοσήματα των Οστών» κου Ευσταθίου Χρονόπουλου, Καθηγητή Ορθοπαιδικής ΕΚΠΑ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την Προκήρυξη του ΠΜΣ για το Ακαδημαϊκό Έτος 2023-2024. Σας αποστέλλουμε σχετικές πληροφορίες προς κάθε ενδιαφερόμενο και με μεγάλη μας χαρά παρακαλούμε για την προώθηση/κοινοποίηση στα μέλη σας.

Οι παρακάτω πληροφορίες υπάρχουν και στην ιστοσελίδα του ΠΜΣ https://mno.med.uoa.gr/anakoinoseis_kai_ekdiloseis/proboli_anakoinosis/prokiryxi_akadimaikoy_etoys_2023_2024/ καθώς και σελίδα του ΠΜΣ στο FB https://www.facebook.com/profile.php?id=100093431745293

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ:

«ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ : Ακαδημαϊκού Έτους 2023-2024

Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, ανακοινώνει τη λειτουργία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών διάρκειας δύο ετών. Το ΠΜΣ οδηγεί στην απονομή «Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών» στα Μεταβολικά Νοσήματα των Οστών (MSc in Metabolic Bone Diseases, 120 ECTS) μετά την πλήρη και επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών με βάση το πρόγραμμα σπουδών (ΦΕΚ Β’ Τεύχος 4173/21.09.2018).

Το πρόγραμμα αρχίζει το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 202
3-2024 και περιλαμβάνει τέσσερα διδακτικά εξάμηνα για την ολοκλήρωση του ΠΜΣ και τη λήψη του Διπλώματος Μεταπτυχιακών σπουδών (Δ.Μ.Σ.).

Στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών γίνονται δεκτοί απόφοιτοι των τμημάτων:

Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Κτηνιατρικής, Νοσηλευτικής, Φαρμακευτικής, Βιολογίας, Χημείας, Βιοχημείας, Φυσικής, Διαιτολογίας-Διατροφολογίας, Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ), Φυσικοθεραπείας, Εργοφυσιολογίας, Νοσηλευτικής, Διαιτολογίας, Ραδιολογίας-Ακτινολογίας, Ιατρικών εργαστηρίων και λοιπών επιστημών υγείας και συναφών αντικειμένων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν:

στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας, κας Ελένης Φελούκα, [email protected], από 1 Μαΐου έως και 20 Ιουλίου 2023.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία στο email: [email protected].

 

Ο Διευθυντής του ΠΜΣ

Ευστάθιος Θ. Χρονόπουλος

Καθηγητής Ορθοπαιδικής ΕΚΠΑ

 

 

 

*Παρέχεται δυνατότητα εξ αποστάσεως φοίτησης αποκλειστικά σε φοιτητές που διαμένουν εκτός Αθηνών

Shopping Basket