Παγκύπριο Συνέδριο Νεφρολογίας 2024

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Προωθώ την πιο κάτω ανακοίνωση εκ μέρους του Προέδρου και του ΔΣ της Νεφρολογικής Εταιρείας Κύπρου, με τη θερμή παράκληση για προώθηση της στα μέλη της Ελληνικής Νεφρολογικής Εταιρείας.

Σας εύχομαι Καλό Πάσχα και παραμένω στη διάθεση σας!

__

H  Νεφρολογική Εταιρεία Κύπρου ανακοινώνει τη διοργάνωση του Παγκύπριου Συνεδρίου Νεφρολογίας 2024, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 11-12 Μαΐου 2024 στο ξενοδοχείο Mediterranean Beach στη Λεμεσό και θα προβάλλεται ταυτόχρονα διαδικτυακά.

Στο συνέδριο μας θα τιμήσουν με την παρουσία τους διακεκριμένοι συνάδελφοι από Κύπρο, Ελλάδα και Ηνωμένο Βασίλειο για να μοιραστούν μαζί μας τις εμπειρίες και γνώσεις τους σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων της αντιμετώπισης της χρόνιας νεφρικής νόσου, με ιδιαίτερη αναφορά στα καρδιαγγειακά νοσήματα στη νεφρική νόσο, τη νεφραγγειακή νόσο καθώς και τη χρήση κατ’ οίκον θεραπειών όπως η περιτοναϊκή κάθαρση για υποκατάσταση της νεφρικής λειτουργίας. Οι θεματικές ενότητες του συνεδρίου θα καλύψουν επίσης οξείες, χρόνιες αλλά και κληρονομικές σπειραματικές παθήσεις καθώς επίσης και συζήτηση των προβλημάτων που χαρακτηρίζουν την μετάβαση παιδιατρικών ασθενών κατά την ενηλικίωση. Για πρώτη φορά φέτος παρουσιάζουμε την γωνιά του νεαρού νεφρολόγου, όπου νεαροί συνάδελφοι (<40 ετών) και ειδικευόμενοι νεφρολογίας θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν και να συζητήσουν ενδιαφέροντα περιστατικά και μελέτες τους.

Το συνέδριο διοργανώνεται από τη Νεφρολογική Εταιρεία Κύπρου. Τελεί υπό την αιγίδα του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου, και πραγματοποιείται με τη στήριξη του Παγκύπριου Συνδέσμου Νοσηλευτών και Μαιών (Τομέας Νοσηλευτικής Νεφρολογίας), της Παγκύπριας Οργάνωσης Νεφροπαθών και του Παγκύπριου Συνδέσμου Φίλων Νεφροπαθών.  

Το συνέδριο  αξιολογήθηκε με 8 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME) από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο. Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης στους συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν τις εργασίες της συνολικής διάρκειας του συνεδρίου, ενώ αναμένεται να αξιολογηθεί τις προσεχείς ημέρες και με Διεθνείς Μονάδες Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Νοσηλευτών και Μαιών.
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας για φυσική ή διαδικτυακή παρακολούθηση, με σάρωση του κωδικού QR η πατώντας εδώ. Επισυνάπτεται το πρόγραμμα του Συνεδρίου.

Shopping Basket