Εγγραφείτε στο ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 2023 «Ενδοκρινοπάθειες» | 23-24 Ιουνίου 2023 | Αποκλειστικά διαδικτυακή συμμετοχή

Η Εταιρεία Ιατρικής Βιοπαθολογίας / Εργαστηριακής Ιατρικής διοργανώνει αποκλειστικά διαδικτυακά το ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 2023 «Ενδοκρινοπάθειες» στις 23-24 Ιουνίου 2023.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
Μπορείτε να προχωρήσετε στην εγγραφή σας για τη διαδικτυακή παρακολούθηση του Θερινού Σχολείου.

Κόστος Εγγραφής για διαδικτυακή παρακολούθηση: 50 ευρώ
*Στις ατομικές εγγραφές, συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ

Για ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ με έκδοση τιμολογίου παρακαλώ στείλτε μας το αίτημά σας στο info@medevents. Η online εγγραφή και πληρωμή ισχύει αποκλειστικά για τις ατομικές εγγραφές.
*ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
Για να συνδεθείτε στο συνέδριο, παρακαλούμε εισάγετε παρακάτω το email που έχετε δηλώσει στην εγγραφής σας, στο πεδίο Event Username και τον κωδικό eeibeischool23

Link Παρακολούθησης : https://www.livemedia.gr/eeibeischool23

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
Στο Θερινό Σχολείο χορηγούνται 10 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (C.M.E. – C.P.D. Credits), από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.
Ο χρόνος παρακολούθησης θα προσμετράται αποκλειστικά ηλεκτρονικά.
Τα μόρια δίνονται αναλογικά με τη συμπλήρωση των ωρών παρακολούθησης του επιστημονικού προγράμματος.
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
Η Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής Βιοπαθολογίας/Εργαστηριακής Ιατρικής Ε.Ε.Ι.Β./Ε.Ι. συνεχίζει τον επιτυχημένο θεσμό των «Σχολείων» οργανώνοντας διαδικτυακά στις 23 – 24 Ιουνίου 2023 το ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ με θέμα «Ενδοκρινοπάθειες».

Η ενδοκρινολογία και παράλληλα η εργαστηριακή διερεύνηση των ενδοκρινοπαθειών έχουν σημειώσει ραγδαία πρόοδο τις τελευταίες τρεις δεκαετίες. Τυπικά παραδείγματα ο σακχαρώδης διαβήτης και οι παθήσεις του θυρεοειδούς αδένος, που είναι οι πλέον μελετημένες ενδοκρινοπάθειες, και οι στρατηγικές διαχείρισής τους έχουν σημειώσει σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια.

Οι ενδοκρινικές διαταραχές είναι συχνά αρκετά περίπλοκες, καθώς περιλαμβάνουν μια μικτή εικόνα υπό έκκρισης και υπερ έκκρισης, λόγω των μηχανισμών ανάδρασης που εμπλέκονται στους άξονες του ενδοκρινικού συστήματος. Ένα μεγάλο μέρος της διαγνωστικής διαδικασίας ανήκει στον ιατρό βιοπαθολόγο, οποίος καλείται σε όλες τις φάσεις – προαναλυτική, αναλυτική, μεταναλυτική – να συμβάλλει με αξιοπιστία, τόσο στην αρχική διάγνωση, όσο και στην περαιτέρω παρακολούθηση του ασθενούς. Σημειωτέον, ότι οι ενδοκρινοπάθειες αποτελούν κυρίως παθήσεις της κοινότητας και αντιμετωπίζονται από τους ιατρούς του πρωτοβαθμίου συστήματος περίθαλψης, κλινικούς και εργαστηριακούς. Η παρουσίαση της θεματολογίας θα γίνει από ιατρούς βιοπαθολόγους και ενδοκρινολόγους με πολυετή ενασχόληση και εξειδίκευση στη διερεύνηση των ενδοκρινοπαθειών.

Ως Ε.Ε.Ι.Β./Ε.Ι. ελπίζουμε και ευχόμαστε το φετινό θερινό μας σχολείο να συμπληρώσει και να επικαιροποιήσει ουσιαστικά τις γνώσεις όλων μας, και να ενισχύσει τη σημασία ύπαρξης του θεσμού αυτού με άλλες ενδιαφέρουσες και επίκαιρες θεματολογίες στο μέλλον.

Ελπίζοντας στην ανταπόκριση στην πρόσκλησή μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ε.Ι.Β./Ε.Ι.

ο Πρόεδρος
Στυλιανός Χατζηπαναγιώτου

Βιοπαθολόγος – Κλινικός Μικροβιολόγος, Αναπλ. Καθηγητής Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Διευθυντής Βιοπαθολογικού Εργαστηρίου, «Αιγινήτειο» Νοσοκομείο

Shopping Basket